Select language: Стикери за декорация
Начини за плащане:
 

Стикери за декорация

Добре дошли в електронния магазин за стикери на Алционе ЕооД. Ако разглеждате този сайт, значи сте избрали най-забавния начин за декорация.

Стикерите са елементи и цели комбинации от елементи изрязани по контур, които лесно и красиво се залепят за всяка гладка повърхност и внасят своеобразно разнообразие. Декорацията със стикери се прилага, както на стените във всеки интериор, така и върху метални повърхностти/например вашата бяла и черна техника или Вашия автомобил/. Друго много нежно и изискано приложение на стикерите е украсяване на мебели, чаши, вази, керамични плочки, сувенири и пр.

Материалът за изработката на стикерите е самозалепващо рекламно професионално фолио със срок на издръжливост на всяка повърхност -от 3-5 год и то при всякакви атмосферни влияния и дори вода и влага. Фолиата за стикери предназначени за автомобили са с продължителност на живот 7-10 год.Този начин на декорация е бърз, лесен и достъпен за всеки. Всеки човек има вътрешно желание да се изяви, като творец, да покаже себе си и пренесе своята индивидуалност в своя дом, за да разкрие душата си по един индиректен начин, без думи.


Ние сме тук точно за да Ви подкрепим във Вашите оригинални идеи и Ви помогнем с нашите в които ще откриете себе си. Ако имате идея за декорация, която много искате да осъществите, но не знаете как, ние на драго сърце ще Ви помогнем и ще я превърнем в реалност. Всички консултации дискусии и проекти ще са безплатни за Вас. За нас е важно Вие нашите клиенти да се почувствате оригинални, значими, истински творци.

Нека заедно превърнем стикерите в Изкуство. Ще се убедите колко е лесно и забавно.
Вижте цветовете на фолиата с които работим тук -files/avery500(2).jpg
 


ТОП ПРОДУКТИ
Сортирай по:
ALL0092
82.
00
лв.
ALL0071
8.
00
лв.
ALL0007
18.
00
лв.


WEB DESIGNНачало l Дизайн проекти l Галерия l Промоции l Съвети l Как да пазарувам l За нас l Контакти l Общи условия
2011-2017 Всички права запазени. Стикери за декорация
Уеб Дизайн & SEO:
VarnaWeb.bg