Select language: Интериорен печат и декорация
Начини за плащане:
 

Интериорен печат и декорация

Добре дошли в електронния магазин Ал Декор . Ако разглеждате този сайт, значи сте избрали най-забавния, одухотворен и модерен начин за декорация.

Ние правим за Вас:

  1. Фототапети: Печата на фототапети е тенденцията за 2017 г. Уникалния индивидуален и артистичен вид на нашите фототапети ни правят предпочитан избор пред стандартните и  популяризирани широко стандартни фототапети. Свържете се с нас, поръчайте изготвяне на вашия дизайн на фототапет по поръчка и размер и ще бъдете неповторими. Ако някой от нашите вече изградени дизайни на фототапети  Ви допадат ще го направим за Вас в точния клиентски размер.
  2. Стикерите са елементи и цели комбинации от елементи изрязани по контур, които лесно и красиво се залепят за всяка гладка повърхност и внасят своеобразно разнообразие. Декорацията със стикери се прилага, както на стените във всеки интериор, така и върху метални повърхностти/например вашата бяла и черна техника или Вашия автомобил/. Друго много нежно и изискано приложение на стикерите е украсяване на мебели, чаши, вази, керамични плочки, сувенири и пр.
  3. Изработваме дизайнерски лампи, широко приложими в заведения, барове, ресторанти, частни артистични и модерни домове. Важна неизменна част от всеки красив и уютен интериор.
  4. Дизайнерска мебел- маси, столове, комоди, етажерки. Всеки интериор се нуждае от допълващи елементи които да го направят уникален. Поръчайте своята дизайнерска мебел за да постигнете незабравим ефект.
  5. Декорации от всякакви материали, модерни декорации, CNC декорации, декорации от части и елементи с друго предназначение. Вси1ки уникати, бутикова изработка на достъпна цена.

Всеки човек има вътрешно желание да се изяви, като творец, да покаже себе си и пренесе своята индивидуалност в своя дом, за да разкрие душата си по един индиректен начин, без думи. Това  е начина - декорация на интериора с фототапети и бутикови детайли.


Ние сме тук точно за да Ви подкрепим във Вашите оригинални идеи и Ви помогнем с нашите в които ще откриете себе си. Ако имате идея за декорация, която много искате да осъществите, но не знаете как, ние на драго сърце ще Ви помогнем и ще я превърнем в реалност. Всички консултации дискусии и проекти ще са безплатни за Вас. За нас е важно Вие нашите клиенти да се почувствате оригинални, значими, истински творци.

Нека заедно превърнем интериора в Изкуство. Ще се убедите колко е лесно и забавно.
Само при нас ще получите печат на фототапети на артистични медии, които създават уют и топлина.
 Т
арифа за печат на фототапети   /клик върху линка "медии за печат"/

  Медии за печат на фототапети   /клик върху линка "медии за печат"/


ТОП ПРОДУКТИ
Сортирай по:
ALL0004
14.
00
лв.
ALL0008
14.
00
лв.
ALL0142
29.
00
лв.


Блог за интериорни идеи и иновативни тенденции в интериорния дизайн
WEB DESIGN
https://www.tapeti-varna.com/bg/
Фототапети печат и дизайн

Интериорен дизайн:Печат, мебели, декорация, лампи, фототапети, стикери
www.tapeti-varna.com


Начало l Дизайн проекти l Галерия l Промоции l Съвети l Как да пазарувам l За нас l Контакти l Общи условия
2011-2017 Всички права запазени. Интериорен печат и декорация
Уеб Дизайн & SEO:
VarnaWeb.bg